laad indicatie
 
laad indicatie

Domestic

Harry wordt naar de buitenwijk Magnolia Drive geroepen. Hij moet er een plaats delict onderzoeken in hetzelfde huis waar hij en Nikki twee jaar eerder een doopfeest bijwoonden. Het zien van het stoffelijk overschot van moeder Justine Thompson en haar tienerdochter Gemma roept heel wat herinneringen bij hem op. Tienerzoon Charlie ligt in coma. Alleen de peuter, Ellie, is ongedeerd. Inspecteurs Ronson en Myers verdenken Stuart Thompson, de man des huizes, maar Harry gelooft in zijn onschuld...

Het team ontdekt meer over het gecompliceerde, oneerlijke leven van de bewoners van Magnolia Drive, waar Justine Thompson en haar tienerdochter Gemma dood werden teruggevonden. Harry doet een belangrijke ontdekking over Charlie en buurvrouw Deborah confronteert haar tienerzoon Joel. Inspecteur Ronson stuurt Myers naar Nottingham om een spoor te volgen. Intussen in het Lyell Centre onderzoeken Leo en forensisch wetenschapper Gill Bailey de vorm van het mysterieuze wapen waarmee de moord gepleegd werd - maar leidt het wel naar de moordenaar?

KRO Detectives
JavaScript staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van JavvScript, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat JavaScript uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je JavaScript aan kunt zetten.